16.5
10:02

«Και του χρόνου οι ίδιοι στόχοι, να είστε περήφανοι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην προτελευταία προπόνησης της ΑΕΚ, πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών της ΑΕΚ, θέλησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να θέσει από τώρα τους στόχους της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός υπενθύμισε στους παίκτες του, ότι όσα κατάφεραν φέτος ήταν απόρροια σκληρής δουλειάς και θα πρέπει να είναι υπερήφανοι όλοι, όπως είναι και εκείνος για αυτούς.

«Φτάσαμε στο τέλος. Είμαι περήφανος για ότι έχετε πετύχει φέτος. Σίγουρα η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και μας έχει μείνει η πίκρα για το γεγονός πως δεν πήραμε το κύπελλο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να υποτιμά το ότι φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Ηταν μια σημαντική και ιστορική για την ΑΕΚ επιτυχία. Όμως να ξέρετε πως για την ΑΕΚ ο στόχος της επόμενης σεζόν είναι και πάλι το πρωτάθλημα. Και το κύπελλο και αυτό θα πρέπει να το ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να μείνουν στην ομάδα. Τώρα θέλω να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Το αξίζετε» είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στα Σπάτα.

Advertisement