16.5
14:59

Επίθεση Καραπαππά σε Μελισσανίδη μέσω… εφημερίδας

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην εφημερίδα Livesport και επί τι ευκαιρία στον Δημήτρη Μελισσανίδη, μιλώντας για απειλές από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Ο άνθρωπος που μέσα στο ΟΑΚΑ έκανε κίνηση ότι θα κόψει το λαιμό των οπαδών της ΑΕΚ, μαζί με πολλές άλλες χειρονομίες, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Μελισσανίδη για απειλές και να κάνει κριτική σε εφημερίδες, την ώρα που τα non papers δίνουν και παίρνουν στο λιμάνι.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Καραπαππά:

«Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος το ξαναλέμε για να είναι ξεκάθαρο. Η εφημερίδα LiveSport ανήκει πλέον στον όμιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», “Espresso”) δηλαδή στον Μελισσανίδη! Είναι σα να διαβάζετε «Ώρα για Σπαρ». Δεν έχει καμιά διαφορά! Γι αυτό και οι «κίνδυνοι» που βλέπει για Λάζαρο και το κλάμα αυτών των ημερών! Και επειδή έπεσαν και από τα σύννεφα για τις… απειλές να τους στείλουμε μια λίστα με όσους έχουν απειληθεί από το αφεντικό τους και τους «συνεργάτες» του! Αλλά δε θα μπορούν να τη δημοσιεύσουν γιατί δεν θα είναι αρκετό το χαρτί από τις ρυπαρές φυλλάδες τους για να χωρέσουν όσοι έχουν απειληθεί…».

 

Advertisement