Την πρόσληψη του Κώστα Κιάσσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Μυλοποτάμου.
Θα επιστρέψει άμεσα στην Γ΄Εθνική μετά τον φετινό της υποβιβασμό στοχεύει ο Μυλοπόταμος.
Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας του Ρεθύμνου προχώρησε στην πρόσληψη του Κώστα Κιάσσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο έμπειρος Χανιώτης μέσος ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους «κυανοκίτρινους» αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γιώργου Κόλτζου, με τον στόχο να μην είναι άλλος από την οσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την νέα σεζόν αναλαμβάνει ο Κώστας Κιάσσος.
Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Κιάσσου στην τεχνική ηγεσία. Ο πολύπειρος Κώστας Κιάσσος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αναλαμβάνει χρέη προπονητή ξεκινώντας έτσι την προπονητική του καριέρα».
Πηγή: sdna.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement