
Η ΑΕΚ φιλοξενείται τυπικά στη Ριζούπολη απ’ τον Απόλλων για την τελευταία αγωνιστική της Super League, αλλά θα νιώθει σαν στο …σπίτι της, έχοντας 12.000 ΑΕΚτζήδες στο γήπεδο, για να αποθεώσουν την Πρωταθλήτρια Ελλάδας που θα στεφθεί και επίσημα.
Απ’ την αρχή της χρονιάς και όταν είχε γίνει γνωστό το πρόγραμμα της ΑΕΚ, άνθρωποι της ομάδας αλλά και κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, τόνιζαν σε πηγαδάκια μεταξύ τους, ότι η κληρωτίδα έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι και είναι το καλύτερο πράγμα να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ένωση, στη …γειτονιά της, λίγα μέτρα μακριά απ’ το γήπεδο της.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η φανταστική πορεία της ΑΕΚ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, επαλήθευσε αυτό που έλεγαν αρκετοί δειλά-δειλά να γίνει πράξη όταν είχε πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Super League.
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ στη τελευταία αγωνιστική της Super League απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη θα στεφθεί και τυπικά Πρωταθλήτρια, με το βαρύτιμο τρόπαιο να το παραλαμβάνουν εκεί και μετά να ακολουθείται γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχτούν τους Πρωταθλήτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές τις μέρες και απ’ την στιγμή που έγινε γνωστό η παρουσία του κόσμου της Ένωσης στο γήπεδο της Ριζούπολης, ότι θα πρέπει να δείξουν για ακόμα μια φορά υποδειγματική συμπεριφορά, όπως το έχουν πράξει όλο αυτόν τον καιρό.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει ο Απόλλωνας να αποτελέσει κατά μια έννοια μια πρόβα …Κυπέλλου, γι’ αυτό και επέλεξε τους 18 που πιθανότατα θα επιλέξει και στον τελικό την άλλη εβδομάδα, συν την προσθήκη του Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι που έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης.
Απ’ την άλλη μέσα στην αποστολή βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες που επέστρεψε, ενώ εκτός ο τραυματίας Μασούντ και ο τιμωρημένος για τον τελικό, Παναγιώτης Κονέ.