29.4
12:06

Σας το χρωστάμε…

Advertisement

Αποφεύγω να μπλέκομαι στα… πόδια άλλων, δεν συνηθίζω να σχολιάζω ρεπορτάζ συναδέλφων, ειδικά όταν δεν γνωρίζω απόλυτα το κομμάτι τους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να προσπεράσω τους Μάγκες! Γράφει στον #Psyxiatro η Πένυ Μακρή.

Δεν πρόκειται για μια απλή ομάδα, πρόκειται για ένα σύνολο αθλητών,  που από τότε που στήθηκε μέχρι σήμερα δεν σταμάτησε να είναι… αγαπησιάρικο. Δεν σταμάτησε να είναι μια παρέα και δεν τα έβαλε ποτέ κάτω! Από τα χρόνια της δόξας, στην… περιστασιακή «κατηφόρα», μέχρι τον θρίαμβο, σχεδόν όποιος πέρασε από αυτή την ομάδα δέθηκε και πάλεψε για τη φανέλα.

Μια ομάδα που μας κράτησε στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου, που έδωσε χαρές στον πονεμένο λαό μας και που κατάφερε να ξεσηκώσει τη Νέα Φιλαδέλφεια την περίοδο που ποδόσφαιρο και μπάσκετ παρέπαιαν και στη συνέχεια έκαναν τουρ στα χωριά των κατώτερων κατηγοριών.

Τότε που το κλειστό του Ιωνικού ασφυκτιούσε από τον κόσμο, τότε που έμειναν φίλαθλοι εκτός γιατί δεν χωράγαμε, σε «εξόδους» στο Άργος, τότε που οι Μάγκες έμεναν μήνες απλήρωτοι και ζούσαν με τα χρήματα της κανονικής τους δουλειάς, αλλά τιμούσαν τη φανέλα και άλλα πολλά, από τότε… μέχρι σήμερα.

Σε μια πορεία που πέρασε σκαμπανεβάσματα, που ήρθαν και έφυγαν αρκετοί, αλλά όλοι έδωσαν το 100%, που ο κόσμος έχοντας «δίψα» να δει ποδόσφαιρο και μπάσκετ, άφησε για λίγο στην άκρη τους Μάγκες, εκείνοι συνέχισαν τη δουλειά τους! Με ανθρώπους που παρέμειναν στις θέσεις τους χωρίς όφελος και «έτρεξαν» την ομάδα στα δύσκολα, με άλλους που πήδηξαν από το… καράβι.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμα και εκείνους που δεν σταμάτησαν να στηρίζουν, δεν σταμάτησαν να πιστεύουν, δεν ξέχασαν, χρωστάμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Και μια μεγάλη «συγγνώμη» από όσους τους ξέχασαν, τους… υποτίμησαν όταν η ΑΕΚ επέστρεψε στην κανονικότητα της σε όλα τα επίπεδα και πλέον στήριξη περισσότερη από ποτέ. Και τώρα και του χρόνου και πάντα!

 

Advertisement