29.4
08:58

Δυάδα «Αγίας Σοφίας»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Δυάδα «Αγίας Σοφίας»
Advertisement

Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια είναι οι βασικοί επιθετικοί που θέλει να έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την πρώτη σεζόν που η Α.Ε.Κ θα αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο και οι διαπραγματεύσεις με την Λας Πάλμας έχουν ξεκινήσει.

Αναμφίβολα πολλοί παίκτες έχουν ξεχωρίσει φέτος στην καταπληκτική σεζόν που κάνει η Α.Ε.Κ κατακτώντας το πρωτάθλημα και διεκδικώντας το ντάμπλ.

Ωστόσο οι δύο επιθετικοί είναι αυτοί που έχουν κάνει τον κόσμο να χρειάζεται… ψυχίατρο, αρκετές φορές σε κρίσιμα ματς της ομάδας.

Τα γκολ, οι εμφανίσεις και η γενικότερη συνεισφορά τους στην Ένωση τους έχουν κατατάξει στους καλύτερους και πιο αγαπητούς κιτρινόμαυρους παίκτες τόσο της κερκίδας, όσο και των ανθρώπων της ομάδας και ειδικότερα του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης με την ισπανική ομάδα, όπου ξεχωριστά η κάθε περίπτωση έχει τον δικό της βαθμό δυσκολία, ως προς τις πιθανότητες επίτευξής τους.

Η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είναι εκ των δύο οι δυσκολότερη, καθώς ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να συμπεριλάβει ρήτρα αγοράς του για το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Έτσι ο αργεντινός παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά και στην Λας Πάλμας.

Η προσπάθεια που θα καταβάλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να τον αποκτήσουν – εκ νέου – με ευνοϊκότερους όρους, είναι σχεδόν βέβαιη. Πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιες πρώτες συζητήσει έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, όμως ακόμα είναι νωρίς.

Η πλευρά του παίκτη, μαζί με τον αντζέτη-πατέρα του, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Αραούχο να φοράει την φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, πιέζοντας την διοίκηση της Λας Πάλμας για αυτό.

Από την άλλη μεριά, η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, είναι εκ του πράγματος, πιο εύκολη. Η ΑΕΚ διαθέτει το δικαίωμα αγοράς του παίκτη, με ένα ποσό που ανέρχεται στις 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Παίκτης και ομάδα θέλουν να συνεχίσουν μαζί και όπως έχει δηλώσει ο Κροάτης επιθετικός «και αύριο υπογράφω». Με αυτούς τους δύο παίκτες θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να εγκαινιάσει την πρώτη σεζόν την ομάδας στην «Αγία Σοφία» και όλοι στην ομάδα δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->