
Κατηγορηματικά διαψεύδουν τα δημοσιεύματα από την Σερβία για Μιλόγεβιτς και ΑΕΚ, πόσο μάλλον εκείνο που αναφέρει ότι ο ίδιος ο Μπάγεβιτς έχει προτείνει τον προπονητή.
Ξεκινώντας από ένα αόριστο δημοσίευμα για τον Σέρβο προπονητή, φτάσαμε να μιλάμε για πρόταση του Μπάγεβιτς στην ομάδα να μιλήσει με τον συμπατριώτη του προπονητή, σε περίπτωση που φύγει ο Μανόλο Χιμένεθ.
Όλα αυτά τα διαψεύδει κατηγορηματικά η ΠΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα ο ίδιος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λέγοντας: «Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε όλα όσα γράφονται έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.»
Οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους, όπως έχει δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος ο ανδαλουσιάνος προπονητής. Οι όποιες εξελίξεις, πιθανότατα, θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δηλάδή μετά τις 12 Μαΐου, μετά τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement