24.4
19:56

Η ΟΧΕ ψάχνει λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ – Επιστολή στη ΓΓΑ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα απ’ το να προκριθεί στο τελικό του Challenge Cup και ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν λύση στο θέμα του γηπέδου για το εντός έδρας αγώνα του τελικού, με την ΟΧΕ μάλιστα να θέλει να βοηθήσει απ’ την πλευρά της, γι’ αυτό και έστειλε επιστολή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά η επιστολή της ΟΧΕ προς την ΓΓΑ:

«Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνδρομή σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε  ένα σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί στο σωματείο Χειροσφαίρισης της ΑΕΚ. Αναλυτικά σας ενημερώνουμε τα εξής:

Το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης Τσάλεντζ Καπ (Στον 1ο αγώνα του ημιτελικού κέρδισε την Πορτογαλική Μαδέιρα με σκορ 29-21. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στις 15.00 στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης).

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ , θα πρέπει να αγωνιστεί σε γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τελικούς Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (ενδεικτικά σας αναφέρουμε: α) αντικριστές κερκίδες, β) διαστάσεις 45Χ 25, γ) μεγάλη χωρητικότητα, δ) χώρος για τηλεοπτικές κάμερες,  ε) θέσεις δημοσιογράφων, στ) θέσεις διαφημιστικών πινακίδων, κλπ).

Όπως ήδη γνωρίζετε,  στο λεκανοπέδιο της Αττικής ελάχιστα γήπεδα πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε για την παρέμβασή σας, προκειμένου ο τελικός αγώνας (σε περίπτωση πρόκρισης) να μπορέσει να γίνει  σε μία Ολυμπιακή εγκατάσταση, είτε στο ΟΑΚΑ (Κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ), είτε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, είτε στο κλειστό γυμναστήριο Λιοσίων.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής   

Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης».

Advertisement