21.4
12:30

Ταλαιπωρημένοι Μάγκες για την πρώτη νίκη στη Μαδέιρα!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μαδέιρα στη Πορτογαλία (20:30, ΑΕΚ1924) για να καταφέρει να πάρει τη πρώτη νίκη για την πρόκριση της στον τελικό του Challenge Cup, παρότι είναι ταλαιπωρημένοι απ’ το ταξίδι τους για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Μετά απ’ την «Οδύσσεια” που πέρασε η αποστολή της ΑΕΚ για να βρεθεί στην πόλη της Μαδέιρα για τον σημερινό Ευρωπαϊκό αγώνα, με την τοπική ομάδα, καλούνται να αφήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα στην άκρη την ταλαιπωρία και να κάνουν το πρώτο βήμα για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Ο Νίκος Γραμματικός έχει προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το συγκεκριμένο ματς, αλλά παραμένει άγνωστο πως θα παρουσιαστεί η Ένωση, καθώς η ταλαιπωρία που τράβηξαν λόγω της αναβολής της πτήσης τους για Μαδέιρα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην προπονηθεί επί Πορτογαλικού εδάφους.

Παρόλα αυτά οι αθλητές της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα και να μην τους εμποδίσει τίποτα και να συνεχίσουν να γράφουν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στο βιβλίο της ιστορίας του Δικεφάλου, θέλοντας να κάνουν από σήμερα ένα καλό βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Challenge Cup.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του, εκτός από τον Έλντιν Βραζάλιτσα που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και θα κριθεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο ματς.

Advertisement