21.4
17:31

«Χρυσώνει» Κριστιάνo Ρονάλντο η Ρεάλ

AEK1924.gr team
Advertisement

Αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να προτείνει η Ρεάλ, με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 32 εκατομμύρια ευρώ. Πριν από το Μουντιάλ η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Mπορεί το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ την τρέχουσα σεζόν να έχει περάσει από αρκετά κύματα, μετά την επιθυμία του Πορτογάλου να αποχωρήσει από την στιγμή που η διοίκηση της «Βασίλισσας» δεν κάλυπτε τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ωστόσο οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο CR7 έχει σαν αποτέλεσμα να πέσουν οι τόνοι και τους τελευταίους μήνες και τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε σημείο επαφής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS η διοίκηση της Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ρονάλντο συμβόλαιο πολύ καλύτερο, με την πρόθεση αυτή της διοίκησης να έχει μεταφερθεί στον παίκτη δια μέσω του γενικού διευθυντή Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

Από την πλευρά του ο Ρονάλντο βλέπει θετικά την κίνηση αυτή και υπάρχει πλέον η αισιοδοξία , ότι ακόμα και πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα οι «μερένγκες» προσφέρουν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ το ποσό των 32 εκατομμυρίων ευρώ μεικτά (30 εκατομμύρια συν 2 εκατομμύρια τα μπόνους), με τις ετήσιες απολαβές του έπειτα από την εξέλιξη αυτή να φτάνουν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στην συμφωνία θα περιλαμβάνεται μόνο η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, με την χρονική διάρκεια να μην επεκτείνεται και να παραμένει ως έχει μέχρι το 2021 όπου και θα είναι σε ισχύ.

Πηγή: sdna.gr

Advertisement