20.4
09:49

Η λαοθάλασσα που ετοιμάζεται για την Κυριακή και ο Λάζαρος

AEK1924.gr team
Η λαοθάλασσα που ετοιμάζεται για την Κυριακή και ο Λάζαρος

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Ώρα των σπορ

«Λαοθάλασσα για την ομάδα που γράφει ιστορία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο λαός της ΑΕΚ «κατεδαφίζει» την Κυριακή το ΟΑΚΑ, στο ματς με τον Λεβαδειακό! «Έφυγαν» 21.000 εισιτήρια μέσα σε 6 ώρες που σημαίνει ότι ήδη 40.000 έχουν πάρει θέση στο ΟΑΚΑ.

Ντελίριο και για το Final – 4 του μπάσκετ.

Έτσι έχουν σήμερα τα δεδομένα για Λάζαρο.

Μεθυσμένη πολιτεία! Η αλλοφροσύνη στους πανηγυρισμούς, οι ατάκες στον Λάζαρο από τους συμπαίκτες του, το σύνθημα που τραγούdησε ο Μανόλο αγκαλιά με τους οπαδούς, αλλά και οι συγκινητικές του κουβέντες μέσα στα αποδυτήρια.

Λάζαρος μέχρι το Περού! Παγκόσμιος θαυμασμός και αναφορά σε όλα τα μέσα του πλανήτη για την γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου.

Η επίσκεψη της Λας Πάλμας στις ΗΠΑ βάζει… φρένο για Αραούχο. Εξετάζει Λάτιν ποδοσφαιριστή ο «Λύμπε». Η επίσκεψη Έλληνα ατζέντη του εξωτερικού στα γραφεία της ΑΕΚ. Οι δύο υποψήφιοι ρέφερι για τον τελικό του Κυπέλλου.

Sportday

«Απίθανο!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Φουλ για sold out για τη φιέστα της Κυριακής.

«Το τέλειο χτύπημα», ο Βασίλης Τσιάρτας εξηγεί πως ο Χριστοδουλόπουλος χάρισε στην Ένωση την πρόκριση.

LIvesport

«Φάκελος Λάζαρος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.  Η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και το επόμενο, καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του LC7.

Η χρονιά της ζωής του! Οι αριθμοί που ζαλίζουν και τα θύματα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σιμόες: «Στόχος το νταμπλ, όχι οι απαντήσεις. Είμαστε καλύτεροι και με αποδείξεις».

Ολοταχώς για sold out στη φιέστα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement