16.4
16:53

Τετάρτη (18/04) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Final 4 – 50 ευρώ τιμή πακέτου!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Σε πολύ καλές τιμές θα βγουν τα εισιτήρια του Final 4 με τον κόσμο της ΑΕΚ να ανυπομονεί για την κυκλοφορία τους.

Στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ επικρατεί ενθουσιασμός που η ομάδα θα αγωνιστεί στο Final 4 του Basketball Champions League έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα να σηκώσει το βαρύτιμο Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Γι’ αυτό και έχουν ξεσηκωθεί τις τελευταίες εβδομάδες ζητώντας να μάθουν τις τιμές και την μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το διήμερο 4-6 Μαΐου, ώστε να σπεύσουν και να προμηθευτούν τα μαγικά τους χαρτάκια.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ξέροντας ότι η παρουσία του κόσμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να γράψει Ιστορία η ομάδα με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, θέλησε ο Μάκης Αγγελόπουλος να πετύχει μια καλή συμφωνία όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, εξασφάλισε την τιμή των 50 ευρώ για πακέτο εισιτηρίων ημιτελικού και τελικού, ενώ ξεχωριστή τιμή την ημέρα θα είναι 30 ευρώ το εισιτήριο. Σίγουρα θα υπάρξουν και πιο ακριβά εισιτήρια και σε καλύτερες θέσεις, καθώς θα τυπωθούν 15.000 κομμάτια, ενώ περίπου 2.000-2.500 κομμάτια θα διατεθούν για τις ανάγκες των χορηγών, προσκλήσεων της διοργανώτριας αρχής και των τεσσάρων φιναλίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κυκλοφορία τους, προτεραιότητα δυο ημερών θα δοθεί στους κατόχους διαρκείας και έπειτα θα ελευθερωθούν για τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Advertisement