16.4
16:21

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Φέρτε και τον Κομίνη, μας κουράσατε…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Μέσα απ’ το υπόμνημα της η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει να γίνει ότι είναι δυνατόν απ’ τον Σκουτέρη ώστε να παραβρεθεί ο Κομίνης για να τελειώσει το κωμικοτραγικό παραμυθάκι του ΠΑΟΚ και να λάμψει για ακόμα μια φορά η αλήθεια, ώστε να τελειώνουν και οι δικαιολογίες για καθυστέρηση της απόφασης.

Πέρασε στην αντεπίθεση η ΠΑΕ ΑΕΚ και μέσα απ’ το υπόμνημα της κάνει σαφές ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κούρασε η στάση του ΠΑΟΚ γι’ αυτό ας γίνει ότι είναι δυνατόν να βρεθεί και ο κ. Κομίνης ώστε να καταθέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά, «μας κουράσατε, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ούτε τίποτα να κρύψουμε».. Μεταξύ άλλων γράφει μέσα το υπόμνημα και έξι βασικά στοιχεία που είναι τα εξής:

– Η ΑΕΚ καταρρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, απαντάει σε όσα ισχυρίζεται και με βάση το… φοβερό video, αλλά και με βάση όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να γίνει χρήση.

– Γίνεται αναφορά στο ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει η ΑΕΚ το παραμικρό πρόβλημα. Και βέβαια, ούτε τώρα υπάρχει ανάγκη να κρυφτεί το παραμικρό. Από τη στιγμή που δεν αρκεί ως γεγονός η πρωτοφανής είσοδος ένοπλου προέδρου σε γήπεδο, ας γίνουν όσα εκτιμά η επιτροπή για να λάμψει η αλήθεια σε μία τόσο σημαντική υπόθεση.

– Το αίτημα της ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματος, όπως το θέλει και ο ΠΑΟΚ, είναι να κληθεί για πολλοστή φορά ο Κομίνης να καταθέσει και να διευκρινίσει: ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

– Φυσικά η ΑΕΚ επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή (μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ) και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

– Αναφέρεται ρητά, ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών (και όχι από επεξεργασμένο video αποδυτηρίων), όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA, γεγονός που δυσφήμησε την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης μέσω του διεθνούς Τύπου (έχουμε καταθέσει όλο το υλικό) και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

– Παράλληλα, επικαλείται νομολογία σε παρόμοια περίπτωση ακόμα και από το CAS.

Advertisement