16.4
09:20

Με την στόφα της πρωταθλήτριας

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δεν χρειάστηκε να πατήσει ιδιαίτερο γκάζι η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά, αρκεί που έβγαλε λίγο απ’ την στόφα της πρωταθλήτριας που διαθέτει.

Σε ένα πολύ κλειστό ματς απ’ την πλευρά του Πλατανιά και με μια ΑΕΚ που διέθετε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να …δραπετεύσουν απ’ τα Περιβόλια με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης που φέρνει την ΑΕΚ μια ανάσα απ’ το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι το αμυντικό παιχνίδι του Πλατανιά φανέρωνε ξεκάθαρα τις προθέσεις της ομάδας των Κρητικών να μην αφήσουν την Ένωση να φτάσει στο γκολ. Οι ποδοσφαριστές δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Πλάγιτς για να σημειώσουν κάποιο γκολ και όταν αυτό γινόταν, ο γκολκίπερ των Κρητικών κατάφερνε πάντα να γλιτώσει την ομάδα του. .

Ωστόσο, την ύστατη στιγμή μίλησε η στόφα της πρωταθλήτριας που έχτισε ο Μανόλο Χιμένεθ μαζί με τους ποδοσφαιριστές του την εφετινή χρονιά. Σε μια πολύ ωραία ομαδική ενέργεια η Ένωση βρήκε τα …κλειδιά της άμυνας του Πλατανιά και ξεκλείδωσε σημειώνοντας το πολύτιμο 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ψάχνει για τυχόν λύσεις στην επίθεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά κατάφερε να συντηρήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς οι οποίοι δείχνουν… φιέστα, την ερχόμενη Κυριακή.

Advertisement