16.4
11:06

Η ΕΡΤ απαντά στην ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση της η ΕΡΤ απαντά στην ΑΕΚ για το γεγονός ότι στην «Αθλητική Κυριακή» εμφανίστηκαν μόνο άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μίλησαν για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον οπλοφόρο Σαββίδη κλπ.

Στην Ένωση ήταν έξαλλοι με τη στάση της δημόσιας τηλεόρασης, ξεκαθάρισαν ότι θα προχωρήσουν σε καταγγελία της διοίκησης και του διευθύνοντα συμβούλου της, με την ΕΡΤ να απαντά με… θράσος, ότι η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά.

Η ανακοίνωση:

Θέμα προέκυψε με την παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ σε ζωντανή σύνδεση από την Θεσσαλονίκη στην «Αθλητική Κυριακή».

Η ΑΕΚ αντέδρασε με διαρροή απειλώντας  με καταγγελίες την ΕΡΤ, ωστόσο, ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λυκουρόπουλος μετέφερε τη θέση της ΕΡΤ:

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει». είπε ο δημοσιογράφος ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Είναι προφανές ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκπομπή κινήθηκε δεοντολογικά και ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στην ΕΡΤ.

 

Advertisement