16.4
09:31

Αν έχεις Λάζαρο δεν φοβάσαι!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας εξτρέμ πραγματοποίησε ακόμα μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και με το δικό του γκολ η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει απ’ τα Περιβόλια με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αναμφίβολα ένας απ’ τους φετινούς MVP της ΑΕΚ στη πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μεγάλες και ολοκληρωμένες εμφανίσεις στα δύσκολα ματς.

Ακόμα και σε αγώνες που η ομάδα του ζητούσε απεγνωσμένα μια επιθετική λύση και ένα γκολ, ο ίδιος ήταν εκεί για να  το κάνει πράξει και να το δώσει απλόχερα.

Όπως και στον χθεσινό αγώνα με τον Πλατανιά, παρότι η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την υπεροχή, βρέθηκε απέναντι σε …τοίχο απ’ το πολύ καλό στήσιμο της ομάδας του Γιάννη Χατζηνικολάου στην αμυντική της λειτουργία και εκεί, είχε τον Λάζαρο! Ο Έλληνες εξρέμ συνεργάστηκε άψογα με τον Αραούχο και έδωσε τελικά την λύση.

Πέραν όμως απ’ το γκολ, ο Λάζαρος πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση σε ακόμα ένα ματς με την φανέλα της ΑΕΚ. Μπορεί να μην έπιασε αποδόσεις όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σίγουρα ήταν πρωταγωνιστές της Ένωσης, που κυμάνθηκαν σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τους υπόλοιπους.

Ο Χριστοδουλόπουλος με τέτοιες εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν καθοριστικές λύσεις στην Ένωση και πάνω απ’ όλα τους πολύτιμους βαθμούς, δείχνει την ωριμότητα του μέσα στο παιχνίδι του, βοηθώντας αλλά και πολλές φορές οδηγώντας την Ένωση προς την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 24 χρόνια. Όσον αφορά τον ίδιο… βρίσκεται πολύ κοντά για το δεύτερο προσωπικό του πρωτάθλημα Ελλάδας.

 

Advertisement