14.4
19:26

Έχει πάρει φορά και με σβηστές τις μηχανές!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι μάγκες επιβλήθηκαν με 38-16 εκτός έδρας του Καματερού και έκλεισαν με το καλύτερο και ξεκούραστο τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απόκτησε γρήγορα ένα προβάδισμα δυο γκολ κάνοντας το σκορ 3-5. Το Καματερό αντιδρούσε όσο μπορούσε και ακολουθούσε στο σκορ την Ένωση, αλλά απ’ ένα σημείο και έπειτα η διαφορά ξέφυγε με τους Κιτρινόμαυρους να φτάνουν το σκορ στο 6-15.

Οι μάγκες με σβηστές μηχανές συντηρούσαν πολύ καλά τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 6-17 παίρνοντας ένα προβάδισμα 11 γκολ, αλλά το Καματερό δεν άντεξε και με το τέλος του ημιχρόνου το σκορ είχε διαμορφωθεί 7-21 και η διαφορά είχε εκτοξευτεί στα 14 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Γραμματικού κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος της απόδοση της αλλά και του «τέμπο» που είχε, έχοντας ως αποτέλεσμα να φτάσει την διαφορά στα 20 γκολ με σκορ 11-31, δείχνοντας περίτρανα που παρότι είχε σβήσει μηχανές το Καματερό δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Ο Έλληνας τεχνικός όπως ήταν λογικό προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ομάδα του, ώστε να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής αλλά να δώσει και ανάσες για το ερχόμενο ματς της Τετάρτης (18/04) με τον Αερωπό για τα play off, αλλά και για το Ευρωπαϊκό ματς του επόμενου Σαββάτου με την Μαδέιρα στην Πορτογαλία. Όμως, ακόμα κι έτσι η ανωτερότητα των Κιτρινόμαυρων ήταν εμφανή που συνέχισαν να επικρατούν και τελικά να παίρνουν μια ξεκούραστη νίκη με 22 γκολ διαφορά και το σκορ στο 16-38.

Advertisement