
Με δηλώσεις του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στην σημασία που έχει αυτή η νίκη για την ομάδα, μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία για τον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης (28/3).
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Υπήρξε κάποια χαλάρωση. Αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Το Λαύριο έβαλε τα σουτ, μπήκε στο παιχνίδι. Του το επιτρέψαμε, δεν έπρεπε να γίνει. Πήραμε τελικά και τη διαφορά, που μπορεί να χρειαστεί για την 3η θέση. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε, την Τετάρτη έχουμε ένα κρίσιμο ματς.
Το θέλαμε πολύ το ματς, το είχαμε δουλέψει. Χάσαμε στον Πανιώνιο, έπρεπε να νικήσουμε ό,τι και να γίνει και να δείξουμε στοιχεία και για την Τετάρτη, που είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι».
Τι κρατάνε από το ματς με το Λαύριο: «Η χαλάρωση. Έφυγε λίγο το μυαλό μας. Το παιχνίδι τελειώνει όταν ολοκληρωθούν και τα 40’».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement