
Η δεύτερη φάση για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» βρίσκεται σε εξέλιξη και το μόνο ανοιχτό ζήτημα είναι η υπογειοποίηση, για την οποία ΑΕΚ και Περιφέρεια ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις.
Η πρώτη πλάκα έχει πέσει ήδη στο «μαγικό» οικόπεδο της ΑΕΚ, για το πρώτο επίπεδο της «Αγιά Σοφιάς», οι κάμερες έχουν ανοίξει και άπαντες μπορούν ανα πάσα στιγμή να τσεκάρουν καθημερινά την πορεία των έργων και αυτό που απομένει είναι το θέμα της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.
Τα δύο έργα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και σύμφωνα με το to10.gr, η ΑΕΚ ξεκίνησε χθες (20/3) το απόγευμα συζητήσεις με την Περιφέρεια, έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις.
Αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσει το έργο είναι η έγκριση της ΜΠΕ, για την οποία η Περιφέρεια έχει ήδη γνωμοδοτήσει θετικά και από εκεί και πέρα η προκήρυξη του διαγωνισμού για το ποια εταιρία θα αναλάβει την υλοποίηση της.
Τα παραπάνω ζητήματα θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα, παράλληλα με αυτά του γηπέδου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement