
Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Τούμπας παραπέμπεται για το φάουλ που δεν έδωσε στον αμυντικό της Ένωσης με το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ – οφσάιντ του Μαουρίσιο και μετέπειτα η διακοπή του αγώνα
Ένα φάουλ και ένα σφύριγμα που δεν δόθηκε μπορεί να είχε αλλάξει την τροπή σε όλο το παιχνίδι της Τούμπας την περασμένη Κυριακή. Συγκεκριμένα ο παρατηρητής αναφέρει ότι ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Λαμπρόπουλου και αντί για αυτού έδωσε κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ – οφσάιντ του ΠΑΟΚ αλλά και όλα τα υπόλοιπα που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την βίαιη εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη.
Δείτε το βίντεο με το καθαρό φάουλ πάνω στον Λαμπρόπουλο όπου ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τραυματίστηκε από την συγκεκριμένη φάση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement