13.3
18:42

Συνέντευξη τύπου της FIFA για τα γεγονότα στην Τούμπα

AEK1924.gr team
Advertisement

Η FIFA θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (14/05) για τα όλα τα αίσχη που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Φαίνεται πως θα υπάρξει άμεση αντίδραση της FIFA, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και σκόρπισαν αηδία και ντροπή σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, πριν από λίγο η FIFA μέσω μέσω του Μπιορν Βασάλο απάντησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ότι θα έρθει άμεσα στην Αθήνα Επιτροπή της για συζητήσεις και επίλυση των προβλημάτων βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απ’ την άλλη επίσης, η FIFA θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος των FIFA / UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο (Τετάρτη 14/03) στις 12.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και την αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Όπως επίσης θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10.00 και ραντεβού με τον Βασιλειάδη, λίγο πριν δει τους προέδρους των ομάδων της Super League.

Advertisement