
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…
Sportday
«Φουλ για το “διπλό”» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πείσμα για απαντήσεις στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα ενόψει Τούμπας για το Χιμένεθ. Η εξέλιξη με Τσιγκρίνσκι.
Livesport
«Στον αφρό» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πως άνοιξε ξανά η πόρτα της Εθνικής Ιράν για τον Μασούντ. Ύμνοι από Ισπανία για Χιμένεθ και Ένωση. «Βασίλισσα» στο ποδηλατοδρόμιο.
Ώρα των σπορ!
«Επιστρέφει! Πανέτοιμοι! ΑΕΚ μπορείς… αρκεί να μεταμορφωθείς» είναι οι τρεις τίτλοι της εφημερίδας.
Επιστρέφει! Ο Πέτρος Μάνταλος τρέχει για να προλάβει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τον ημιτελικό με την ΑΕΛ και τον τελικό του Κυπέλλου.
Πανέτοιμοι! Προπονήθηκαν κανονικά, Σιμόες και Χουλτ, το παλεύει ο Τσιγκρίνσκι για να μπει στην αποστολή της Τούμπας.
ΑΕΚ μπορείς… αρκεί να μεταμορφωθείς. Η Νίμπουρκ έπιασε… αδιάβαστη την Ένωση, εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή άμυνα, είχε εξωπραγματικά ποσοστά στα δίποντα και επικράτησε δίκαια με δέκα πόντους διαφορά. Ο Μάνι Χάρις έκανε μεγάλο ματς και κρατά ζωντανή τη Βασίλισσα, αλλά στην Τσεχία θα πρέπει όλοι να υπερβάλλουν εαυτούς και να παίξουν την καλύτερη φετινή τους άμυνα, για να έχει η ομάδα ελπίδες πρόκρισης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement