Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στη σημερινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, για τις πολλές φάσεις που έχασαν πάλι στο χθεσινό αγώνα τονίζοντας τους, ότι πρέπει να τις τελειώνουν με γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούν.
Στους τελευταίους της αγώνες η ΑΕΚ έχει χάσει πολλές ευκαιρίες στο να σημειώσει κάποιο τέρμα και να κλειδώσει το ματς και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού το έζησε και στο χθεσινό ματς με την Λάρισα που εν’ τέλει γνώρισε την ήττα η Ένωση.
Γι’ αυτό και στη σημερινή του ομιλία ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να βάλει χέρι στους ποδοσφαιριστές του, αλλά σε ήρεμο ύφος, ξεκαθαρίζοντας τους ότι πρέπει τις όποιες ευκαιρίες δημιουργούν να της κάνουν γκολ και να μην αφήνουν έτσι περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει.
Συγκεκριμένα, ο Μανόλο είπε στους ποδοσφαιριστές του
«Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Όμως είδατε τι έγινε πάλι με τις χαμένες ευκαιρίες. Βγήκαμε πάλι μπροστά στο τέρμα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ.
Σας το είχα πει και μετά από τον Ατρόμητο, πως πρέπει να σκοράρουμε όταν έχουμε την ευκαιρία και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Και όταν φτάνουμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πρέπει να τον –εκτελούμε- και να βάζουμε γκολ.
Αλλιώς μπορεί και να το πληρώσουμε. Ξέρω πως παίξατε σ’ ένα γήπεδο που ήταν πολύ κακό και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Όμως τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ».
Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να τα πει με κάποιους ποδοσφαιριστές του, ιδιαιτέρως.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement