Η ΑΕΚ έχει μάθει να κερδίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ίδια φιλοσοφία έχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές της, γεγονός που απέδειξε ο τερματοφύλακας της ομάδας.
Τη στιγμή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει αναβρασμός και πολλές αναμετρήσεις κρίνονται στα δικαστήρια, ο Βασίλης Μπάρκας θέλησε να «τελειώσει» το θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς «αντρίκεια.
Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, σύμφωνα με τη Livesport, ρωτήθηκε από την ομάδα, αν θέλει να γίνει καταγγελία στον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος τον έφτυσε στη ρεβάνς των ημιτελικών, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά.
«Σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφός μου, εντάξει, ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή», φέρεται ότι είπε χαρακτηριστικά ο Μπάρκας, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement