28.2
11:05

Κι ασ’ τους να κουρεύονται

Advertisement

Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και αφήνουμε τους… ντάλε κουάλε να τρώγονται μεταξύ τους για ρολά ταμειακών μηχανών και επεισόδια σε Τούμπα, Γιάννενα και Καραϊσκάκη. Γράφει στον #psyxiatro η Πένυ Μακρή

Ο στόχος είναι ένας, το νταμπλ και αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγει από το μυαλό μας. Όπως δεν μας ένοιαζε τι θα κάνουν μεταξύ τους στην Τούμπα, πριν συμβούν όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, έτσι δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε, περιμένοντας τις δικαστικές αποφάσεις.

Ορθώς η ΑΕΚ ζήτησε τη διακοπή τους πρωταθλήματος από τον Βασιλειάδη, για να ξέρει για ποιον λόγο αγωνίζεται από εδώ και στο εξής και τι χρειάζεται για να φτάσει πρώτη στο τέρμα, ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει. Έξι ματς, έξι νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα σε όλους.

Η ΑΕΚ απαγορεύεται να παίξει το παιχνίδι τους, δεν την αφορά αν ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί τον τραυματισμό του Γκαρσία, δεν της πέφτει λόγος αν ο Πορτογάλος βγήκε με κολάρο από το νοσοκομείο ή αν θα βγουν τα φαντάσματα στις δικαστικές αίθουσες.

Φυσικά και την αφορά η δικαιοσύνη και η ισονομία (αυτά περιμένει να δει από τους αρμόδιου;), την οποία έχει δεχθεί πρώτη εκείνη, χωρίς να αντιδράσει, όταν έχει βρεθεί σε θέση ποιυ η τιμωρία ήταν δίκαιη, όμως αυτό που πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθεί στο στόχο και να αφήσει τους άλλους να τρώγονται.

Με αφαίρεση ή χωρίς βαθμών από τους αντιπάλους, η Ένωση πρέπει να ανέβει στην Τούμπα και να κλείσει στόματα και από εκεί και πέρα να μην χάσει ούτε βαθμό για να κόψει στην κορδέλα του τερματισμού και να σηκώσει την Κούπα.

Η ΑΕΚ έχει μάθει να παίζει εντός των αγωνιστικών χώρων και όχι στα δικαστήρια, με προσφυγές και άλλα μέσα, έτσι ώστε να διεκδικεί τίτλους στα χαρτιά. Αυτά τα έχουν κάνει άλλοι και τώρα προσπαθούν να τα μιμηθούν άλλοι.

Απαντήσεις στα γήπεδα…

Advertisement