22.2
22:50

Χιμένεθ: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα»

AEK1924.gr team
Χιμένεθ: «Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Υπερήφανος αισθάνεται ο Μανόλο Χιμένεθ για την εμφάνιση των παικτών του στα δυο παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και πικραμένος καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχει η καλύτερη ομάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΕΒΟ: Καλογερόπουλος, Μακρή, Κοσικίδης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Ντιναμό Κιέβου για την πρόκριση. Είναι κάποιες φορές, αν έχεις περάσει όλη τη ζωή σου στο ποδόσφαιρο ,που βλέπεις ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τη δουλειά σου, άλλες φορές όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι άδικο.

Με όλο τον σεβασμό στη Ντιναμό, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην Αθήνα και στο Κίεβο, απλώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τη δική του ευκαιρία στην Αθήνα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις δικές μας ξεκάθαρες ευκαιρίες απόψε, μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά γιατί δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, μπορούμε να σκεφτούμε τον αποκλεισμό μόνο μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο.

Οι λέξεις μου στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν αυτές, είμαι υπερήφανος για όλους σας για την προσπάθειά σας. Δική μου η απόφαση να μην παίξει ο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς.

Τυπική διαιτησία της UEFA, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα απόψε. Στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια τυπική διαιτησία της UEFA εμείς…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement