16.2
17:51

Νίκη στο 90′ για την ΑΕΚ Κ20

AEK1924.gr team
Νίκη στο 90′ για την ΑΕΚ Κ20

Η Νέων της ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-2 της αντίστοιχης ομάδας με την Ξάνθη.

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ νίκησε με 3-2 την αντίστοιχη του ΑΟ Ξάνθης στον εντός έδρας αγώνα για τη 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2017-18, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό με γκολ του Γιάννη Σαρδέλη, και ενώ το ματς έδειχνε ότι θα τελείωνε με 2-2. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με τον Ευθύμη Χριστόπουλο στο 35′, η Ξάνθη απάντησε με δύο γκολ του Σουλεϊμάν Οκάν στο 45′ και στο 52′, αλλά η ΑΕΚ έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τα γκολ του Χρήστου Γιούση στο 55′ και του Γιάννη Σαρδέλη στο 90′.

Ο Σαρδέλης είχε κληθεί λίγες ώρες νωρίτερα στην Εθνική Νέων για τα φιλικά με την Ουκρανία στη Θεσσαλονίκη (19-22/2) όπως και οι Γιούσης, Μπούσης και Σταμούλης.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Ζιώγας, Αντωνίου (64′ Μπότος) Σαρδέλης (91′ Γιάντομ) Χριστόπουλος, Γιούσης, Σπηλιώτης (78′ Σταμούλης)
ΞΑΝΘΗ: Τουρνατζίδης, Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Τσατάρης (63′ Ακριτίδης) Τσελά, Οκάν, Δουλγέρης (85′ Δημητρίου)

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement