
Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έλαβαν χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που οι πρώτοι ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο, όπου διεξάγεται το Σάββατο ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ.
Οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν το βράδυ της Παρασκευής για το Ηράκλειο, όπου το Σάββατο το απόγευμα (17:15) διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Βρισκόμενοι στην Πύλη Ε7 του λιμανιού του Πειραιά, συγκρούστηκαν με περίπου 100 οπαδούς του Ολυμπιακού, πετώντας αντικείμενα και φωτοβολίδες. Η κατάσταση ξέφυγε για λίγα λεπτά, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ, αλλά και του Λιμενικού, επήλθε ηρεμία λίγη ώρα αργότερα.
Θυμίζουμε πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, αλλά με μαθητές και ντόπιους αθλητές μικρών ηλικιών στην κερκίδα. Εκτός αυτού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, απαγόρευσε τις εκτός έδρας οργανωμένες και μεμονωμένες μετακινήσεις οπαδών των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.
Πηγή: News247.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement