14.2
13:10

Σάκοτα: «Είμαστε αισιόδοξοι»

AEK1924.gr team
Σάκοτα: «Είμαστε αισιόδοξοι»
Advertisement

Τι δήλωσε ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ντράγκαν Σάκοτα, για την αντίπαλο της ΑΕΚ (τη Νίμπουρκ) στη φάση των «16» του BCL.

«Η Νίμπουρκ δεν διαθέτει βαρύ όνομα ως ομάδα. Έχει, όμως, σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Παίρνει πάντα καλούς ξένους. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Και για να φτάσει μέχρι εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αξίζει. Πρόλαβα να τη δω με τη Ζιελόνα Γκόρα. Ήταν εντυπωσιακή. Εννοείται, πως δεν πρέπει και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Από κει και πέρα, εμείς βρίσκουμε σιγά σιγά τη φόρμα μας. Βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είμαστε πιο πλήρεις. Θεωρώ, λοιπόν, ότι την περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε τη Νίμπουρκ θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Έχουμε κάποιο χρόνο για να τη «διαβάσουμε» περισσότερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->