13.2
08:57

Ο «τρελο»-Λάζαρος δίνει την λύση!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Έλληνας άσος σεακόμα ένα ματς μπήκε ως αλλαγή και βρήκε την λύση για την Ένωση, όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε αλλά και απ’ την απόδοση του.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Λάζαρος Χριστοοδουλόπουλος προτιμήθηκε απ’ τον Μανόλο Χιμένεθ να παραμείνει εκτός ενδεκάδας, για λόγους ξεκούρασης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου.

Όμως, αυτό δεν σήμαινε ότι αν τον χρειαζόταν η ομάδα δεν θα πέρναγε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι και έγινε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά και απ’ τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λάζαρο για να δώσει ακόμα μια λύση επιθετική στην Ένωση για να πάρει το ματς και τα κατάφερε.

Ο Έλληνας εξτρέμ απ’ την στιγμή που μπήκε στον αγώνα, πήρε προσπάθειες στα πόδια του, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, ενώ και τα χιλιόμετρα που έτρεξε ήταν αρκετά χωρίς να ξεχνάει τα αμυντικά του καθήκοντα.

Το χαρακτηριστικότερο είναι ότι ο Λάζαρος έδωσε πάλι την λύση στο ματς, μετά απ’ τον αγώνα και με τον Ολυμπιακό, αφού κέρδισε το πέναλτι της ΑΕΚ από δική του ενέργεια που χτύπησε στο χέρι του Πασαλίδη, ενώ ανέλαβε και την εκτέλεση νικώντας τον Αθανασιάδη απ’ τα 11 μέτρα.

Ο Τρελο-Λάζαρος πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του με τον ίδιο να το ζει πολύ έντονα και να το ευχαριστιέται και αυτό μόνο κερδισμένη βρίσκει την ΑΕΚ, που πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τελειώνει την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Ακολουθήστε μας στο Instagram!

 

Advertisement