
Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνάντηση της ΚΕΔ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσον αφορά την προσοχή που πρέπει να επιδείξει η πρώτη για τα εναπομένοντα παιχνίδια που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδος
Το προγραμματισμένο ραντεβού της ΑΕΚ με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα, ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από πλευράς ΑΕΚ, να δίνει ισχυρή παρουσία μεταφέροντας το αυτονόητο για μία ακόμη φορά: «Ισονομία σε όλες τις ομάδες, 50-50 και αποφυγή λαθών που θα κοστίσουν», τόνιζε ο Τίγρης στα όσα μετέφερε στους ανθρώπους της ΚΕΔ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Στην ΑΕΚ άλλωστε δεν θέλουν να υπάρξει το παραμικρό «φαλτσοσφύριγμα» εις βάρος της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καθώς η σεζόν 2017-18 μπαίνει οριστικά στην τελική της ευθεία με την ΑΕΚ να βρίσκεται μέσα στην διεκδίκηση των δύο εγχώριων στόχων, ενώ παίζει και Ευρώπη.