11.2
15:42

Ήττα στη Σμύρνη, στο κόλπο της πρόκρισης οι Μάγκες!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Μάγκες γνώρισαν την ήττα απ’ την ανώτερη Γκέζτεπε με 29-25 μέσα στη Τουρκία, παλεύοντας μέχρι το τέλος και με καλή εμφάνιση για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κράταγε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Όλα για όλα στην Αθήνα και με τον κόσμο στο πλευρό της, περνάει!

Η ΑΕΚ δεν μπήκε δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να βρίσκεται από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ ακόμα και με τέσσερα γκολ διαφορά και με το σκορ στο 5-1. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού και με τις κατάλληλες αλλαγές απ’ τον προπονητή της, προσπάθησε να γυρίσει λίγο το ματς καταφέρνοντας να φτάσει το ματς στο ένα γκολ διαφορά και το σκορ στο 7-6.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για την Ένωση, αφού οι Τούρκοι σε εκείνο το σημείο κατάφεραν να πάρουν και πάλι μεγάλο προβάδισμα στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι την κακή άμυνα των Κιτρινόμαυρων φτάνοντας την διαφορά στα πέντε γκολ διαφορά με σκορ 13-8. Οι μάγκες προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το μόνο που καταφέρανε ήταν να μειώσουν στα τέσσερα γκολ πηγαίνοντας στο ημίχρονο με σκορ 16-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε όπως στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αντιδράσει και στα πρώτα δέκα λεπτά οι Τούρκοι να έχουν φτάσει την διαφορά στα επτά γκολ, με σκορ 24-17.

Οι μάγκες βελτίωσαν την εικόνα τους καταφέρνοντας να μειώσουν σε 27-23, ενώ προς το τέλος του ματς κατάφεραν και διατήρησαν την διαφορά στο -4 με τελικό σκορ να γράφει 29-25.

Οι μάγκες βρίσκονται μέσα στο κόλπο της πρόκρισης και πλέον σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ με τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με μεγαλύτερο μπάτζετ απ’ την ίδια.

Advertisement