21.1
09:19

Ο παλιός καλός Μπάρκας

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ύστερα από τον μακροχρονιο τραυματισμό του, αλλά και από το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού, με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, ο Βασίλης Μπάρκας επέστρεψε στην αρχική εντεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μετά τον παραγκωνισμό του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος πραγματοποιήσε πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε, ο Παναγιώτης Τσιντώτας κλήθηκε να πάρει τα γάντια του βασικού στο σπίτι του, καθώς ο Μπάρκας ήταν τραυματίας καιρό.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο χέρι και είχε πάρει συμμετοχές σε αγώνες Κυπέλλου. Ωστόσο χθες (20/1), έμελλε να κάνει την επανεμφάνισή του στην αρχική σύνθεση της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ροτέισον, αλλά για μία ευκαιρία να αποδείξει ότι επέστρεψε για να συνεχίσει να δείχνει τις ικανότητες που αδιαμφισβήτητα έχει.

Έτσι και έκανε! Στον χθεσινό αγώνα με τη Λάρισα, χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές, ωστόσο όταν το έκανε φάνηκε σταθερός, καθαρίζοντας φάσεις που πιθανόν να δημιουργούσαν προβλήματα. Διάβασε όλες τις κινήσεις των αντιπάλων, δεν φοβήθηκε να… εκτιναχθεί παρά το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε στο χέρι και παρείχε ασφάλεια κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ.

Advertisement