12.1
14:27

Συμφώνησε με την ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Ουκρανός ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση για ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία θα τον δέσει μέχρι το 2020 στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι θα παραμείνει Κιτρινόμαυρος και μετά το καλοκαίρι του 2018, αφού ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι θα ενεργοποιήσει την ρήτρα που έχει στα χέρια της για ακόμα ένα χρόνο και έπειτα θα ισχύσει και η συμφωνία που έκαναν για ανανέωση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2020.

Οι δυο πλευρές ήθελαν απ’ την πρώτη στιγμή να έρθουν σε συμφωνία, αφού η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει μείνει ικανοποιημένη απ’ την ομάδα, αλλά και η Ένωση έχει μείνει ικανοποιημένη απ’ τον ποδοσφαιριστή και …άνθρωπο Τσιγκρίνσκι, με όλους μέσα στην ομάδα να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, πρόθεση της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν είναι μόνο να παραμείνει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά για …πάντα στην ομάδα. Για την ακρίβεια ο ισχυρός άντρας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ουκρανό αμυντικό και θα ήθελε να κλείσει στην ΑΕΚ την καριέρα του και έπειτα να τοποθετηθεί σε ρόλο μέσα στην ομάδα.

Advertisement