07.1
13:30

Απολαύστε το… Αυτό είναι ΑΕΚ!

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Πάνος Καλογερόπουλος γράφει στον PsyxiatRo για την ΑΕΚ που είδε στο Αγρίνιο, μια ΑΕΚ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει για το καλό ποδόσφαιρο, την μαχητικότητα και το «AEK Family» που καλώς ή κακώς βγαίνει προς τα έξω

Σκεφτόμουν από το βράδυ του Σαββάτου μετά και από την σπουδαία εμφάνιση της Ένωσης στο Αγρίνιο απέναντι στον υποδεέστερο μεν αλλά μαχητικό δε Παναιτωλικό, ποιο είναι το μυστικό συστατικό αυτής της ομάδας που σε κάθε αναμέτρηση ακόμα κι αν αλλάζει πρόσωπα στη σύνθεση της και συστήματα, καταφέρνει να βγάζει τον ίδιο ζήλο στο χορτάρι δίχως να ξεχωρίζει αντιπάλους.

Θυμήθηκα μάλιστα και τα όσα είχε αναφέρει ο Αντρέ Σιμόες στην αποκλειστική συνέντευξη του στο AEK1924.gr προ ημερών. «Το κίνητρο μας δεν είναι ο μεγάλος αντίπαλος, αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε αντίπαλο», είχε τονίσει ο Πορτογάλος και είχε δίκιο.

Το… «AEK Family» καταλήγω τελικά ότι όχι μόνο δεν είναι λόγια της Χαλιμάς και φανφάρες στα Social Media, αλλά κάτι πραγματικό που δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Μου έκανε εντύπωση χτες ο Μασούντ… Δεν αλλάζω κουβέντα, αυτό που θέλω να μεταφέρω και βάζω ως παράδειγμα τον Ιρανό είναι πολύ σχετικό με τα όσα είπα παραπάνω. Ο Σοτζέι παρότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ΑΕΚ, (κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες του) μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο να αντικαταστήσει τον Μπακασέτα και ήταν σαν να έπαιζε για χρόνια στην Ένωση. Έβρισκε με κλειστά τα μάτια τους συμπαίκτες του, συνεργάστηκε άψογα μαζί τους, λες και έπαιζαν μαζί από καιρό! Το πιο σημαντικό όμως, και γι’ αυτό ανέφερα τον Μασούντ, είναι ότι φαίνεται από τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ότι έχει μπει στο νόημα αυτό της οικογένειας.

Το 2018 μπορεί να είναι η χρονιά της ΑΕΚ και πρέπει! Βρίσκεται στο κατάλληλο μομέντουμ, κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Στην υγεία που βγάζει από μέσα της, από τους ανθρώπους που την περιβάλουν και την διοίκηση, αλλά και στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας της. Τους ποδοσφαιριστές της, που θα περάσουν και περνούν από χίλια μύρια κύματα, αλλά που στο τέλος θα την δώσουν την ίδια τους την ψυχή για τον μεγάλο στόχο.

Καλή Πρωταθληματική Χρονιά λοιπόν να έχουμε, με στήριξη και αγάπη σε αυτή την ομάδα, γιατί «ναι», αυτό είναι ΑΕΚ! Απολαύστε το…

Advertisement