19.12
09:36

Ο… δρόμος για Μασούντ, το φάρμακο και το δείπνο με ντόπες

AEK1924.gr team
Ο… δρόμος για Μασούντ, το φάρμακο και το δείπνο με ντόπες

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Sportday

«Ψάχνει φάρμακο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Χιμένεθ θέλει να γιατρέψει τα «νεκρά» διαστήματα της ομάδας του.

Livesport

«Δείπνο με ντόπες» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Το σύνθημα της επόμενης μέρας στην ΑΕΚ, που δεν απογοητεύεται και επιμένει για τον τίτλο, έδωσε ο Μελισσανίδης.

«Πληγωμένη» στο Αγρίνιο, εκτός μάχης Σιμόες, Βράνιες και Τσόσιτς.

Ώρα των σπορ

«Ανοίγει ο δρόμος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, προαναγγέλλει το ραντεβού για το φινάλε του Μασούντ με τους Νεοσμυρνιώτες.

«Εδώ που έφτααν τα πράγματα, αποτελεί μονόδρομο η λύση του συμβολαίου του. Ο Μασούντ υπήρξε από τους αγαπημένους μου παίκτες. Μακάρι ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, να συνεχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάσμένος για ΑΕΚ ο Ερνάνι. Τι μετέφερε στην Ώρα, συμπατριώτης και προσωπικός φίλος του Πορτογάλου άσου των «δράκων» με προϋπηρεσία στα ελληνικά γήπεδα.

Η νέα επίσκεψη ξένου σκάουτερ για τον Γαλανόπουλο. Ο Κουμπαράκης «ακύρωσε» την κουβέντα ΑΕΚ και Απόλλωνα για τον Αλμπάνη.

Οριστικά εκτός… Αγρινίου, Βράνιες, Τσόσιτς και Σιμόες.

Πρώτα η Βενέτσια και μετά η ενίσχυση. Στον αυριανό «τελικό» με τους πρωταθλητές Ιταλίας στο ΟΑΚΑ όλη η προσοχή της Βασίλισσας.

Μητσικώστας: «Συγκλονιστική η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement