18.12
12:00

Οίδημα στη κλείδα και 15-20 μέρες έξω ο Καλάθης

AEK1924.gr team
Οίδημα στη κλείδα και 15-20 μέρες έξω ο Καλάθης

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Νικ Καλάθης έδειξε οίδημα στη κλείδα, με τον έμπειρο γκαρντ να χάνει τα επόμενα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods στην Ευρωλίγκα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού Superfoods τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των «πράσινων» με την Αρμάνι και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε οίδημα στη κλείδα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο Καλάθης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15-20 μέρες, με τον έμπειρο γκαρντ να χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με την Μακάμπι (19/12) και τον Ερυθρό Αστέρα (21/12) για την διπλή αγωνιστική της Euroleague, καθώς και το παιχνίδι με την Βαλένθια (28/12).

Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως ο Καλάθης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Εφές (4/1), οπότε όλα δείχνουν πως θα τον ξαναδούμε στα παρκέ με τη νέα χρονιά.

Πηγή: sdna

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement