14.12
05:44

Ψάχνοντας τον ιδανικό… αντι – Γιόχανσον

Πένυ Μακρή
Advertisement

Στην ΑΕΚ έχουν σε προτεραιότητα να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Σουηδού, με τους Κιτρινόμαυρους να θέλουν να «κλείσουν» το θέμα μέχρι τέλος του μήνα.

Σε προτεραιότητα έχουν μπει στην ΑΕΚ οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει πρώτα να κλείσει τα κενά των τραυματιών και στη συνέχεια να καλύψει τις… τρύπες.

Ένα από αυτά τα κενά έχει δημιουργηθεί από την απουσία του Γιακόμπ Γιόχανσον. Η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτη στη μεσαία γραμμή που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Σιμόες, παρά το γεγονός ότι ο Γαλανόπουλος δείχνει σιγά σιγά ότι «δένει» με τον Πορτογάλο.

Στην Ένωση έχουν κρίνει ότι στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής με τα προσόντα του Γιόχανσον, ο οποίος θα είναι ικανός να καλύψει και τον Σιμόες σε περίπτωση που αυτός χρειαστεί να απουσιάσει από την εντεκάδα της ομάδας.

Οι περιπτώσεις που εξετάζουν στην ΑΕΚ είναι αρκετές, ωστόσο στόχος είναι μέχρι τέλος του μήνα να έχει γίνει ξεκάθαρος ο στόχος και αυτόν να «χτυπήσει» η ομάδα, έτσι ώστε στις αρχές Γενάρη να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης να ενταχθεί άμεσα στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Advertisement