07.12
10:21

Ραντεβού στο κέντρο της Βιέννης με προορισμό την πρόκριση!

Πένυ Μακρή
Advertisement

Πάνω από 2.500 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στη Βιέννη για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη – πρόκριση την επόμενη φάση του Europa League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημερώνει τον κόσμο που έχει ταξιδέψει στην Αυστρία για το σημείο συγκέντρωσης με προορισμό το γήπεδο και ζητά από τους Ενωσίτες, συμμόρφωση με τις αυστριακές αρχές για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα.

Το ίδιο φυσικά επιθυμεί από τους οπαδούς της και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη συμπεριφορά ωστόσο του κόσμου μέχρι στιγμής να είναι υποδειγματική.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ.

 

Advertisement