03.12
09:44

Η νίκη- μονόδρομος, ο κέρβερος Σιμόες και ο «κομμένος» Ανέστης

AEK1924.gr team
Η νίκη- μονόδρομος, ο κέρβερος Σιμόες και ο «κομμένος» Ανέστης

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…

Sportday

«Μόνο νίκη!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η Ένωση φουλ για το μοναδικό εγχώριο «διπλό» ως τη διακοπή. Ξανά έξω ο Ανέστης, μέσα Αραούχο – Σιμόες και Γιούσης.

Τέλος ο Πατίτο, άλλοι δύο στην πόρτα της εξόδου.

Livesport

«Κέρβερος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Για την κορυφή με Σιμόες. Βασικός ο Πορτογάλος, στα κομβικά ματς της ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Τέλος ο Πατίτο, σειρά παίρνουν Τρίστασον και Βινίσιους.

Ο Χιμένεθ «έκοψε» ξανά τον Ανέστη.

Ώρα των σπορ

«Νικήστε!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Για την ΑΕΚ… για την κορυφή… για τον κόσμο που δεν θα είναι εκεί. Με ιδρώτα και αίμα, όπως συμβαίνει πάντα και παντού, όταν παίζει η ΑΕΚ, για τη νίκη στη Λιβαδειά. Στην αποστολή Σιμόες, μέσα ο Γιούσης, έξω ξανά ο Ανέστης.

Απίστευτο, μετά το μπλόκο από Βασιλειάδη, ο Κομπότης αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα εκδοτήρια.

Πατίτο τέλος.

«Κατάσκοπος» στη Λαμία για τον Ρότσα.

«Στο χέρι της ΑΕΚ ο Χολσχάουζερ».

Με Καββαδά στη μάχη του Λαυρίου.

Συνεχίστηκε η αντεπίθεση. Άνετα η ομάδα χάντμπολ πέρασε και από την έδρα του Φοίβου Συκεών.

Ασταμάτητοι! Στην κορυφή με 5 σερί νίκες οι άνδρες, που επικράτησαν και του Μαρκόπουλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement