Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Τσόσιτς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Χωρίς τον Ούρος Τσόσιτς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα.
Ο =Τσόσιτς έχει μία κάκωση στην έκφυση του αριστερού προσαγωγού, συνεχίζει τη θεραπεία του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Ως εκ τούτου, ο παίκτης θα μείνει εκτός και στο ματς με τον Λεβαδειακό και από ακεί και πέρα, ανάλογα με το πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του, θα αποφασιστεί αν μπορεί να ταξιδέψει στη Βιέννη ή θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει.
Από εκεί και πέρα, ο Αρνορ Τρίσταστον έχει μία διάταση δεξιού ραπτικού μυός (τετρακέφαλος) και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Αντρέ Σιμόες συνέχισε τη θεραπεία του και το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement