28.11
11:05

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πιάσαμε και μια φορά κότσο την Λας Πάλμας…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος γράφει στον #PsyxiatRo για την τεράστια ευκαιρία που έχει η Ένωση να αγοράσει αυτόν τον παιχταρά που ξεδιπλώνει μάγια στο χορτάρι και κάθε ματς που περνά ολοένα και πωρώνει τους φίλους της ΑΕΚ

Άργησε, αλλά βρήκε ρυθμό και ψυχολογία ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ και πλέον θεωρείται αναντικατάστατος στην εντεκάδα της ΑΕΚ καθώς ο ίδιος είναι αυτός που τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια την οδηγεί και την διατηρεί στον πρωταθλητισμό, ενώ χάρη και σε δικές του αποδόσεις η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League.

Θυμάμαι πολύ καλά πριν από μερικούς μήνες και όταν η ομάδα βρισκόταν ακόμη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία, ότι είχα γράψει με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο, (καλώς η κακώς τα γραπτά μένουν) ο οποίος είχε δείξει από τότε τα ιδιαίτερα καλά χαρακτηριστικά του όμως έδειχνε ότι ήθελε παραπάνω χρόνο και εμπιστοσύνη καθώς μιλάμε και για έναν ποδοσφαιριστή ψυχολογίας. Από τότε έως και σήμερα λίγοι αναγνώρισαν το τι μπορεί να κάνει ο Κροάτης με την μπάλα στα πόδια, όμως ο ίδιος φρόντισε να τους διαψεύσει καθώς πλέον βρίσκεται σε φόρμα που αναγνωρίζεται ακόμα και από… αυτούς που τον έβγαζαν και άμπαλο!

Ο Λιβάγια δεν είναι Αραούχο, όπως το ίδιο ισχύει και αντίστροφα! Ούτε ο Αργεντινός ξέχασε τα… κιλά καντάρια μπάλα που ξέρει! Ο Μάρκο είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός ποδοσφαιριστής που αν νιώσει ασφάλεια μέσα στην οικογένεια που τον περιβάλει θα σου δώσει και την ψυχή του, παράλληλα με όλα τα καλά χαρακτηριστικά του που τον περιβάλουν.

Και εδώ θα ήθελα να σταθώ στην δεδομένη προσπάθεια που θα κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να τον κρατήσουν στην ομάδα η οποία βέβαια δεν θα έχει καμία σχέση με το σήριαλ του περασμένου καλοκαιριού στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Η ΑΕΚ έπιασε αυτή τη φορά… κότσο της Λας Πάλμας καθώς ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης με μορφή δανεισμού αλλά και με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ που αν και εφόσον η ΑΕΚ δαπανήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2021. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα deal που δεν χάνεται καθώς η αξία του Κροάτη στην ηλικία που βρίσκεται (24 ετών) είναι δεδομένα μεγαλύτερη. Θεωρώ κλείνοντας ότι με την χθεσινή του εμφάνιση έκλεισε όσα στόματα έπρεπε να κλείσει και πέταξε το μπαλάκι στους ανθρώπους της Ένωσης για την παραμονή του στην ομάδα.

Advertisement