18.11
23:22

Μαυροειδής: «Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε».

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε μεταξύ άλλων ότι η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, θα βοηθήσει την ΑΕΚ για να δουλέψουν περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής σέντερ της ΑΕΚ στο SPORT 24 103,3:

Για το ματς: «Μπήκαμε χαλαροί και όχι όπως έπρεπε. Δώσαμε δικαίωμα στον Πανιώνιο και ήταν μέχρι το ημίχρονο μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως πρέπει και από την άμυνα μας -κυρίως- γυρίσαμε το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από εμάς πως θα είμαστε και όχι από τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια παίξαμε καλύτερα. Η ομάδα ήταν πιο δεμένη σε άμυνα και επίθεση και αυτό κρατάμε. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι τιμή για εμένα αλλά και μια δικαίωση, μετά τον τραυματισμό μου. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθω. Ήμουν κοντά στο να σταματήσω το μπάσκετ, αλλά έφτασα σε υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ να παίζω Ευρώπη αλλά και να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να κερδίσει η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

 

Advertisement