14.11
20:00

«Πληρώνουν» τα παραπτώματα οι Αραούχο – Βράνιες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα κάνουν το τραπέζι αύριο (15/11) το βράδυ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, για τα διαφορετικά παραπτώματα που υπέπεσε ο καθένας.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα είναι δεδομένο ότι στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ δεν θα περνάνε στα ψιλά γράμματα και όποιος υποπίπτει θα το …πληρώνει ακριβά, είτε στην κυριολεξία, είτε μεταφορικά. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Σέρχιο Αραούχο θα κάνουν το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και θα το πληρώσουν στην κυριολεξία.

Συγκεκριμένα, οι δυο ποδοσφαιριστές θα «τιμωρηθούν» για τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν πληρώνοντας από κοινού το τραπέζι της ομάδας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο (15/11) σε μαγαζί της Γλυφάδας. Ο Βράνιες τιμωρείται για την πρόσφατη αντίδραση του προς τον Μανόλο Χιμένεθ και στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι, ενώ ο Αργεντίνος φορ για την ακατανόητη κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κι’ όλα αυτά δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι επικρατεί πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά όπως σε κάθε οικογένεια μέσα στην καθημερινότητα μπορεί να υπάρξουν και «μικροεντάσεις» που με θέληση όλων των πλευρών λύνονται αυτόματα.

Advertisement