14.11
20:25

Ελλάδα ή Σουηδία η επέμβαση του Γιόχανσον

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σουηδός χαφ θα αποφασίσει αν θα κάνει την επέμβαση για τον χιαστό στην Ελλάδα και απ’ το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ή θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να χειρουργηθεί απ’ το τιμ της Εθνικής Σουηδίας.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον, επιβεβαιώθηκε πλήρως και απ’ το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και τον Άλκη Καλλιακμάνη που πήρε στα χέρια του το dvd με όλες τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός χαφ και διαγνώστηκε ότι έχει πάθει ζημιά στο χιαστό.

Έπειτα και απ’ το τυπικό κομμάτι να εξεταστεί ο παίκτης απ’ τους γιατρούς της ομάδας, πλέον προχωράνε στο επόμενο στάδιο που είναι το χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ο Γιόχανσον ζήτησε απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μιλήσει με το τιμ της Εθνικής Σουηδίας προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος από ποιους θα χειρουργηθεί.

Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα αύριο θα έχει επικοινωνία και θα αποφασίσει κατευθείαν αν θα χειρουργηθεί στην Ελλάδα με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ή θα επιλέξει την Σουηδία και το τιμ της Εθνικής του ομάδας.

Απ’ την πλευρά της η ΑΕΚ, έδωσε το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή της να αποφασίσει, με την μόνη αναφορά που έγινε στον ποδοσφαιριστή απ’ τον γιατρό της ομάδας, κ. Καλλιακμάνη να είναι ότι η επέμβαση πρέπει να γίνει άμεσα, κάτι που ήταν γνωστό και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Advertisement