12.11
21:47

Αυτό δεν είναι ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ ηττήθηκε απ’ τον Δούκα με 24-27, σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς μέσα στην έδρα της και αναμενόμενα η προβληματική εικόνα που δείχνουν θα πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας, για να βρεθεί λύση πριν να είναι αργά. Αρκετά λάθη πάλι απ’ τον Νίκο Γραμματικό, που δεν έβρισκε λύσεις να απαντήσει στο παιχνίδι του Δούκα.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ νωθρά στο ματς και το πλήρωσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Δούκα να αποκτάει μια διαφορά τριών γκολ, με το σκορ στο 4-7. Στη συνέχεια η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν το κατάφερε με τον Δούκα να πατάει πολύ καλά στην άμυνα αλλά και να ευστοχεί στην επίθεση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, βλέποντας ότι η ομάδα του δεν μπορεί να αντιδράσει, έβαλε στον ματς τον Μυλωνά, ώστε να χτυπήσει στην προωθημένη άμυνα του Δούκα. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως θετικό και η Ένωση κατάφερε απ΄ το 6-10 που έχανε να φτάσει το σκορ πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 10-10. Οι μάγκες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, αποκρούοντας και την αντίδραση του Δούκα.

Τα Εκπαιδευτήρια όμως κατάφεραν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να πάρουν προβάδισμα με ένα γκολ διαφορά στο σκορ κάνοντας το 12-13, πηγαίνοντας με αυτό στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα απ’ το πρώτο, παρότι ο Δούκας απέκτησε μια διαφορά δυο τερμάτων με το σκορ στο 13-15. Οι μάγκες στη συνέχεια κατάφεραν και αντιστρέψανε την κατάσταση κάνοντας το σκορ 16-15.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού δείχνοντας ότι έχει περισσότερο τον έλεγχο του αγώνα απ’ τον Δούκα, δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας στο ματς με αποτέλεσμα ο Δούκας να αντιδράσει.

Μάλιστα, τα Εκπαιδευτήρια κατάφεραν και απόκτησαν στην πορεία του ματς διαφορά πέντε γκολ, με τους παίκτες της ΑΕΚ γύρω στο 20ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου να παθαίνουν «black out», κάτι που ο Δούκας το εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε το 20-25 σκορ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μειώσουν στο σκορ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, η ήττα ήταν προδιαγεγραμμένη και αναμενόμενη.

Οι μάγκες ηττήθηκαν με 24-27 μέσα στην έδρα τους απ’ τον Δούκα, με μια ακόμα προβληματική εμφάνιση, που θα πρέπει αναμφίβολα να θέσει άπαντες μέσα στην ομάδα προ των ευθυνών τους, πριν να είναι αργά.

Advertisement