
Πολύς λόγος έχει γίνει για την αποβολή του Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του Δικεφάλου πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα.
Καμία βρισιά και καμία προσβολή προς τον διαιτητή δεν είναι ο λόγος που ο Αρετόπουλος τον έστειλε στα αποδυτήρια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Και για του λόγου το αληθές, στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ξεκάθαρα ότι: «απέβαλλα τον προπονητή της γηπεδούχου γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφασή μου».
Όπου «έντονη διαμαρτυρία» ήταν το «Δεν το είδες; Δεν το είδες;» του Μανόλο Χιμένεθ στον διαιτητή με τα δύο δάχτυλα σηκωμένα. Ως εκ τούτου, δεν τίθεται καν θέμα τιμωρίας του τεχνικού του Δικεφάλου, ενώ και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς έδειξε πόσο πολύ του στοίχισε αυτή η αποβολή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement