
Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μίλαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα μεταφερθούν εκ νέου στο ξενοδοχείο της Αττικής οδού – Διαβάστε τον λόγο
Οι συνεχόμενοι αγώνες και συγκεκριμένα ο μικρός ενδιάμεσος χρόνος μεταξύ του παιχνιδιού με την Μίλαν και αυτού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, έβαλαν σε σκέψεις τον Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του. Άλλωστε ο ίδιος έκανε και παράπονο στην περασμένη συνέντευξη τύπου στη Νέα Σμύρνη για τις ελάχιστες μέρες ξεκούρασης και για το γεγονός ότι θα μπορούσε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ να γίνει την Δευτέρα.
Παρ’ όλα αυτά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός φρόντισε ώστε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να έχουν μια ακόμα διαμονή το βράδυ μετά το παιχνίδι με την Μίλαν προκειμένου να έχουν καλύτερη αποθεραπεία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement