22.10
20:05

Έτοιμος ο Τσιγκρίνσκι

Κώστας Κοσικίδης
tsigkrinski-proponisi
Advertisement

Ο Ουκρανός αμυντικός μετά και την τελευταία ακτινογραφία που έβγαλε, έδειξε ότι όλα καλά με το χέρι του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του στο δεξί χέρι. Μάλιστα, ο Ουκρανός αμυντικός για να βεβαιωθούν όλοι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα έβγαλε χθες μια ακτινογραφία για να το επαληθεύσει.

Η συγκεκριμένη ακτινογραφία έδειξε καθαρή και ότι όλα είναι μια χαρά με το χέρι του, με αποτέλεσμα να βγάλει σήμερα και τον υπόλοιπο γύψο που του είχε τοποθετηθεί και για πρώτη φορά προπονήθηκε σήμερα μόνο με τον προστατευτικό νάρθηκα, μπαίνοντας παράλληλα και στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προτίμησε να τον αφήσει λόγω ετοιμότητας εκτός αποστολής.

Απ’ την άλλη όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά στην σημερινή προπόνηση, εκτός βέβαια του Παναγιώτη Κονέ που ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, συνεχίζοντας να μετρά αντίστροφα για την δική του επιστροφή σε φουλ ρυθμούς.

Advertisement