Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν βρέθηκε το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για τις ανάγκες ενός ντοκιμάντερ για καριέρα του.
Τι κι αν ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν αγωνίστηκε μόλις για μια σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ και σε αυτήν είχε σταθεί και άτυχος απ’ τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί. Ο Ισλανδός σούπερ σταρ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που γυρίζεται για την καριέρα του.
Ο Γκούντγιονσεν γυρίζει όλες τις χώρες που αγωνίστηκε και έκανε την μεγάλη του καριέρα για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ. Μάλιστα, στο γύρισμα συμμετείχε και ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, που ήταν προπονητής του την συγκεκριμένη περίοδο 2011/12 στην Ένωση, αλλά και ο συμπατριώτης του Αρνορ Τρίστασον.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement